Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Onze aanpak en werkwijze

Advocaat Lowyck te Brugge en Gent

Advocatenkantoor Lowyck is uw professionele partner voor juridisch advies in algemene en gespecialiseerde materies. Wij beschikken over een uitgebreide kennis en ervaring in verschillende rechtstakken, met een specialisatie in familierecht, ondernemingsrecht en verkeersrecht.

Niettemin mag u nooit uit het oog verliezen dat een probleem zich veelal niet onder één specifieke noemer laat plaatsen en zich soms enkel door een samenhang van verschillende rechtstakken laat oplossen.

Wij staan u bij met een persoonlijke en directe aanpak en gaan voor elke cliënt tot het uiterste. We hechten veel belang aan preventieve adviesverlening, betrekken u zoveel als wenselijk in de behandeling van uw dossier, en zoeken steeds in eerste instantie naar een minnelijke regeling tussen de partijen voordat beslist wordt om over te gaan tot procederen. Door een minnelijke oplossing kunnen immers veel kosten en tijdsverlies vermeden worden.Bij advocatenkantoor Lowyck kan u rekenen op een efficiënte, flexibele en snelle werking. Met een jonge en dynamische ingesteldheid garanderen wij u een kwaliteitsvolle behandeling en opvolging van uw zaak en stellen uw tevredenheid op de eerste plaats. Wij focussen op resultaten. Dat is wat telt bij ons!

Om u beter van dienst te zijn kan u naast het kantoor gelegen te Brugge - Oostkamp ook bij advocaat Lowyck terecht in het kantoor gelegen te Gent - Sint-Martens-Latem.

Beide kantoren bevinden zich in niet in het centrum van de stad maar aan de rand. Hierdoor kan u ze met de wagen zeer vlot bereiken (beide op 5-tal minuten van de E40 autosnelweg) en beschikt u over ruime parkeergelegenheden vlakbij het kantoor.